Vi levererar fackmannamässigt utförda arbeten till såväl privat- som företagskunder i Solna.

Våra elektriker är utbildade och har lång erfarenhet vilket innebär att vi har kan branschen och förstår att arbetets kvalitet och hållbarhet är viktigast för dig som kund. Av denna anledning prioriterar vi områden som säkerhet och pålitlighet för att de arbeten som vi utför ska hålla och fungera under en lång framtid framöver.

Kontakta oss

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Vi arbetar i såväl villor som andra fastigheter
  Vi hjälper dig med alla typer av installationer
  Vi är alltid redo att hjälpa dig
  Vår personal är kompetent och certifierad

  Som elektriker är det viktigt att alltid hålla sig uppdaterad på lagar, förordningar och nya innovationer i branschen för att kunna erbjuda kunden fackmannamässig kompetens och tekniska lösningar som ligger i framkant.

  Vi utför alla typer av elarbeten i Solna med omnejd och kan bistå dig med just ditt uppdrag. Vår firma och elektrikernas olika kompetenser är varierad vilket innebär att vi har möjligheten att konsultera dig på ett konstruktivt sätt för att sedan ta oss an uppgiften med en gedigen grund att stå på. 

  Installation och montering av belysning

  Vi kan bistå inom alla typer av belysningsarbeten, stora som små. Oavsett om det gäller ytterbelysning till en villa, belysningsarmaturer i ett kontorslandskap eller belysning i en större nybyggnation så har vi kompetensen för att utföra arbetet. Om behovet finns kan vi dels dra elen till belysningen och även montera de lampor eller armaturer som ska upp. För oss är det viktigt att ni som kund inte behöver oroa er, därför tar vi oss gärna an uppdrag som möjliggör att vi kan bibehålla kontroll från början till slut.

  Elinstallationer i bostäder

  Vi utför alla typer av elinstallationer i bostäder i Solna med omnejd. Det kan röra sig om stora nybyggen, lägenhetshus, industrilokaler eller i kontor men även mindre arbeten som installation av elmätare i fritidshus. Vi lyssnar på dig som kund för att få en förståelse kring uppdraget och dess komplexitet. Baserat på denna beskrivning kan vi sedan allokera de elektriker som är bäst lämpade för arbetet vilket säkerställer att ni som kund får kvalitet och leverans av en säker elinstallation.

  Styr- och reglerteknik i fastigheter

  Ny teknik möjliggör ökade möjligheter och flexibilitet när det kommer till exempelvis reglering av värme och luftflöden i en fastighet. Vi kan konsultera dig om dina behov i syfte att presentera den optimala lösningen för just din fastighet. Vi arbetar sedan med marknadens främsta leverantörer av styr- och reglerteknik för att planera och installera elektrisk utrustning som för flödet att fungera. Oavsett uppdragets komplexitet så är det viktigt att det i slutändan är enkelt för dig som kund att använda, det är en prioritet för oss.

  Passersystem för bostäder och fastigheter

  I fastigheter där det är mycket rörelse eller mycket in- och utflyttningar är det ofta fördelaktigt att installera ett passersystem. Vi konsulterar er gärna för att få insikt i hur just er situation och ert behov ser ut. Vi kan sedan presentera lösningar från marknadens ledande leverantörer och anpassa installationen av dessa så att vardagen löper på så smidigt som möjligt. Vi har lång erfarenhet inom installation av passersystem och har i många år försett fastigheter och lokaler i Solna med installationer av passersystem och de främsta tekniska lösningarna.

  Våra elektiker i Solna kan bistå er inom det mesta som har med el att göra. Har ni tankar och funderingar konsulterar vi er gärna för att hjälpa er komma till säkra och kreativa lösningar. Kontakta oss idag, låt det vara startskottet för ett långtgående samarbete där du som kund kan nöjas åt våra kompetenta elinstallationer och lösningar.